Important

POLITIC | Raluca Turcan: “Guvernarea PSD seamănă sămânţă de sărăcie”

Liderul PNL, Raluca Turcan, a declarat astăzi  că guvernarea PSD este un pericol la adresa bunăstării românilor. Ea a criticat decizia de majorare a salariilor fără precizarea sursei financiare. Liderul PNL a dat exemplu chiar cazul Primăriei Botoşani, unde bugetul municipiului are un fond de salarii de 37 de milioane de lei, în condiţiile în care veniturile proprii sunt de 36 de milioane de lei.

“Guvernarea PSD in momentul de faţă, chiar dacă promite vrute şi nevrute, în special în sectorul public, seamănă sămânţă de sărăcie. Am stat de vorbă cu primarii care au spus că orice proiect sau plan de bunăstare şi de dezvoltare este sub semnul întrebării.

Avem Programul Naţional de Dezvoltare Locală care ar trebui să aducă bani de la Guvern pentru dezvoltarea localităţilor. Acest program este deja folosit ca instrument politic. Avem fonduri europene care, din nefericire, par a fi blocate, cel puţin pe următorul an ţi jumătate, din cauza unei proceduri greoaie în folosirea unor bani bani pe care Uniunea Naţională îi pune la dispoziţia României pentru a crea bunăstare. Şi mai există bugetele locale care sunt într-un pericol uriaţ de a putea duce măcar un leu spre dezvoltare locală pentru că guvernarea PSD, în această avalanşă de promisiuni de crederi de salarii, nu a spus şi de unde se dau aceşti bani”, a menţionat Raluca Turcan.

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page