Sport

Valeriu Iftime a anunțat că Bogdan Andone va rămâne la FC Botoșani

Valeriu Iftime a anunțat că Bogdan Andone va rămâne la FC Botoșani. După ce a salvat echipa de la retrogradare, antrenorul și-a prelungit contractul cu doi ani.

Prezentarea a fost una nemaivăzută. În plină campanie electorală pentru postul de președinte al Consiliului Județean, Iftime și-a intrat în rol și s-a dus acasă la Bogdan Andone, la vila acestuia din București.

Cei doi au filmat împreună un clip în curtea casei antrenorului, au bătut palma, iar finanțatorul echipei moldovene a declarat că tehnicianul a semnat pe doi ani.

Bogdan Andone, prezentat în spatele casei de Valeriu Iftime

„Salut, Bogdane! Dragi iubitori ai fotbalului din Botoșani, sunt acasă la Bogdan și vă dau o veste în premieră. Rămâne antrenor la noi minim doi ani. Știu că îl iubiți mult. Vreți multe răspunsuri, mi-ați pus întrebări, de asta am filmat cu el, să mă credeți că rămâne”, a spus Valeriu Iftime, într-un clip postat pe pagina personală de Facebook.

Echipa GSP a ajuns la Londra, pentru marea finală de pe Wembley » Prețurile efectiv au „explodat”! Cu cât se vinde un bilet pe piața neagră, la Dortmund – Real Madrid

Bogdan Andone a preluat apoi cuvântul: „A fost greu, doar noi doi și Șumi credeam în salvare. Poate Șumi a fost primul. Am reușit prin muncă și speranța că putem face lucruri bune. Dar în primul rând prin muncă”

Finanțatorul de la FC Botoșani a fost cel care a avut ultimul cuvânt: „Îți mulțumesc din toată inima. Sunt fericit că vom continua și încercăm să facem o echipă mai bună, pentru ca anul viitor să avem rezultate mai bune”.

Botoșani s-a salvat de la retrogradare la baraj

Aproape tot campionatul „lanterna roșie” a Superligii, FC Botoșani s-a ridicat în play-out și a început să adune puncte, suficient cât să scape de ultimul loc și să termine pe o poziție de baraj.

Acolo, a jucat în dublă manșă cu CS Mioveni și a câștigat ambele meciuri cu 1-0, s-a salvat fără emoții de la retrogradare.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page