Retete

RETETA | Paste cu pui și roșii

Ingrediente:

1 pachet paste rigatoni

sare

ulei

4 pulpe de pui dezosate

3 căței de usturoi

1 ceapă

200 ml vin alb

200 ml suc de roșii

parmezan

pătrunjel

Mod de preparare: 

Fierbi pastele în apă cu sare conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Le scurgi și le speli sub un jet de apă rece.

Încingi ulei în tigaie, pui bucățile de pui tocate și le rumenești pe toate părțile. Adaugi ceapa tocată, torni vinul și lași să fiarbă până se pătrunde carnea. Adaugi sucul de roșii, parmezan ras după gust, usturoiul tocat, sare după gust și mai ții pe foc câteva minute.

Adaugi pastele și omogenizezi. Servești pastele pătrunjel.

Sursa http://www.catzinthekitchen.com/

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page