Retete

RETETA | Ciulama de pui cu ciuperci

Ingrediente:

½ piept de pui
1 ceapă
200 g ciuperci
150 ml smântână lichidă
500 ml apă
2 căţei de usturoi
2 linguri făină
ulei
sare
piper
mărar proaspăt

Mod de preparare:

Într-un ceaun cu ulei pui ceapa tăiată mărunt. O laşi la călit circa 3 minute, apoi adaugi pieptul de pui tăiat cubuleţe. Când carnea se albeşte, adaugi ciupercile felii, sarea, piperul şi apa. Laşi să fiarbă la foc mic, iar când ciupercile şi carnea sunt gata, torni smântâna bătută cu făina, amesteci continuu şi opreşti focul după 10 minute. La final, pui usturoiul pisat și mărarul tocat mărunt.

Sursa: clickpoftabuna.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page