Retete

RETETA | Paste făinoase cu trei tipuri de brânză, la cuptor

Ingrediente:

  • 400g paste fainoase
  • 2 cani lapte
  • 250 g crema de branza
  • 3 linguri unt
  • 1 cana si jumatate branza Cheddar, rasa
  • 1 cana si jumatate cascaval afumat, ras (sau alta branza afumata)
  • 1/4 lingurita nucsoara
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Fierbe pastele in apa cu sare, potrivit instructiunilor de pe ambalaj.

Intre timp amesteca bine laptele, crema de branza, nucsoara si untul si pune-le inte-o oala pentru sosuri la fiert, la foc mic. Amesteca continuu pana cand branza si untul se topesc.

Toarna pastele peste sos si amesteca bine. Asezoneaza cu sare si pieper dupa unt si adauga-le intr-un vas de yena sau intr-o tava unsa cu unt. Adauga jumatate din cantitatea de branza cheddar si cascaval si amesteca bine. Presara restul de branza la suprafata. Coace totul timp de 30 de minute.

Serveste pastele cu trei tipuri de branza, fierbinti, alaturi de un pahar de vin rosu.

Sursa: retete.acasa.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page