Liga 1Sport

SPORT | Au văzut Roșu în fața ochilor! FC Botoșani – Chiajna 3-0!

Botoșaniul a măturat pe jos cu Concordia. Moldovenii s-au impus cu 3-0, la capătul unui meci pe care l-au dominat de la un capăt la altul.

Se îngroașă gluma la Chiajna. Rămasă fără Marius Șumudică, formația ilfoveană spera să se distanțeze de zona fierbinte a clasamentului cu o victorie în Moldova, însă elevii lui Leo Grozavu i-au dat planurile peste cap. Moldovenii și-au asigurat cele trei puncte după un meci pe care l-au controlat aproape în totalitate. Botoșănenii au primit un cadou nesperat de la adversari. Mușat a fost eliminat în minutul 24, după ce l-a faultat, în careu, din poziție de ultim apărător, pe Acsinte. Bordeianu putea deschide scorul pentru echipa sa, dar a trimis execrabil de la punctul cu var!

Hadnagy a avut și el golul în bocanc, dar s-a făcut de râs în fața porții adverse (’32). Cel care a spart gheața a fost Vașvari. Decarul a reușit un gol superb în minutul 48: a șutat cu efect, de la 16 metri, la colțul lung! Ilfovenii și-au majorat diferența peste doar câteva minute, prin Neluț Roșu, care a profitat de o neînțelegere între Matache și Alves (’56).

Oaspeții au încercat să replice, însă cei care au înscris au fost tot botoșănenii.Hadnagy și-a luat revanșa pentru ratarea din prima repriză și a punctat pentru 3-0, în minutul 74. A fost ultima reușită a partidei, una care va fi cu greu uitată de oaspeți.

Sursa: looktv.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page