Retete

RETETA | Mușchiuleț de porc în sos de usturoi și cartofi

 


Ingrediente:

  • 500 g muschiulet porc afumat

6-8 cartofi

  • sare
  • piper boabe
  • cimbru
  • 6 catei usturoi
  • 2-3 linguri pasta tomate
  • foi dafin
  • 2 linguri faina

 

Mod de preparare:

Muschiuletul l-am taiat felii si l-am asezat in cratita cu 3 linguri ulei, pe care prajit pe ambele parti (cateva minute). Apoi am adaugat pasta de tomate, cartofii, sare, usturoiul taiat feliute si apa cat sa se acopere. Apoi faina am amestecat-o cu putina apa si am turnat peste sosul din cratita. Am amestecat usor si spre final am pus si piper, cimbru, foi dafin. Am lasat sa se fiarba bine totul si cand totul a fost gata am servit cu mare placere, alaturi de castraveciori in otet.

Pofta buna !

 

Sursa: bucataras.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page