Retete

RETETA | Cremă de portocale

Ingrediente:

  • 4 oua
  • 1/2 cana zahar
  • sucul de la 1 si 1/2 portocala
  • coaja de la 2 portocale
  • 25 g unt
  • 3 si 1/2 lg faina de orez expandat

Mod de preparare:

1. Intr-un vas, pe baie de aburi, batem continuu ouale cu zaharul pana cand acestea se ingroasa si se deschid la culoare.2. Dupa ce s-au ingrosat punem sucul de portocala, amestecam, apoi punem si untul. Din acest moment mai lasam vasul pe aburi cam 5 minute. Nu va opriti din invartit ;)3. Luam vasul de pe aburi si incorporam faina de orez si coaja de portocala. Si gata-i crema! Incomparabil mai buna decat cele din comert!

Sursa: gustos.ro

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page