Sport

SPORT | Anunț șoc de la UEFA pentru Steaua! Meciul cu Aalborg se va disputa cu porţile închise

Steliştii au primit astăzi sancţiuni dure din partea Comisiei de Disciplină a UEFA, cea mai importantă fiind disputarea meciului cu Aalborg de la Bucureşti cu porţile închise.

Steaua Bucureşti a fost pedepsită azi de Comisia de Disciplină a UEFA pentru comportamentul suporterilor, dar şi a echipei în meciul retur cu Ludogoreţ. Principalele motive au fost scandările rasiste, folosirea materialelor pirotehnice şi conduita nepotrivită a echipei (minim 5 cartonaşe galbene).

Steliştii sunt nevoiţi să joace primul meci, cel cu Aalborg, cu porţile închise şi trebuie să plătească amenzi de 50.000 de euro pentru comportament rasist, 10.000 de euro pentru folosirea materialelor pirotehnice şi 4.500 de euro pentru cele 5 cartonaşe galbene încasate de fotbaliştii lui Costel Gâlcă la Sofia.

Bulgarii plătesc mai puţin

Ludogoreţ va juca şi ea primul meci, cel cu Real Madrid, cu stadionul parţial închis (doar sectorul A) şi vor avea de plătit 6.000 de euro pentru comportament nesportiv, 5.000 de euro pentru organizare defectuoasă şi 5.000 de euro pentru fanul care a intrat în teren.

Sursa: gsp.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page