Retete

RETETA | Ficăței cu legume și sos de hribi

Ingrediente:

  • 1/2 kg ciuperci
  • 2-3 catei de usturoi
  • vin
  • condimente
  • Sos: 300 g hribi
  • 1 ceapa
  • cimbru
  • sare
  • 200 ml smantana
  • 1 ceasca supa se pui
  • 1 lingura faina
  • 1 lingura coniac
  • sare
  • piper
  • Garnitura: 1 morcov
  • 1 radacina de telina
  • 1 radacina da pastarnac

Mod de preparare:

Hribii se fierb 30 minute cu o ceapa, sare, condimente.

Se strecoara, dupa care se dau pe blender la care se adauga smantana si faina dizolvata in supa.

Se da pe flacara pana pentru 10 minute. La final se adauga conjacul, sarea si piperul. Legumele se fierb in supa de pui, se feliaza, se servesc alaturi de ficatei, peste care se asterne sosul de hribi.

Sursa: gustos.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page