Local

Zeci de intervenții ale polițiștilor botoșăneni, în ultimele 24 de ore. Zece permise reținuțe și amenzi de 80.000 de lei

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au intervenit la 43  evenimente, dintre care 41 au fost semnalate prin apel 112.

În urma intervențiilor și a activităților specifice desfășurate, pe raza întregului județ, au fost aplicate 173 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 79.740 de lei.

Dintre acestea, 11 sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea normelor legale privind conviețuirea socială, iar 4 sancțiuni au fost aplicate pentru apelare nejustificată sau abuzivă a numărului de urgență 112.

Totodată, pentru abaterile înregistrate la regimul rutier, au fost reținute, în vederea suspendării, 10 permise de conducere, 3 dintre acestea fiind reținute pentru depășirea vitezei legale, 2 pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice și 5 pentru alte abateri (depășire pe linie continuă, neutilizarea centurii de siguranță, folosirea telefonului mobil la volan) și 6 certificate de înmatriculare pentru modificări neomologate aduse autovehiculelor.

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page