Localsocial

URGENȚĂ MAXIMĂ! Maria are nevoie disperată de o operație pe creier pentru a-și salva viața. Fiecare secundă contează!

După luni de incertitudine și nenumărate vizite la doctori, diagnosticul a venit ca un trăsnet: sindromul Cushing, cauzat de un adenom hipofizar. Speranța există, însă calea spre vindecare este anevoioasă și costisitoare. Maria are nevoie urgentă de o intervenție chirurgicală de precizie la Brain Institute, sub îndrumarea expertă a doctorului Sergiu Stoica. Dar pentru a putea accesa această șansă la viață, familia se vede în fața unui zid financiar: 8000 de euro, o sumă enormă pentru posibilitățile lor.
În acest moment de răscruce, Roxana, o mamă cu inima zdrobită de greutatea acestei lupte, se îndreaptă către noi toți. Cu speranța strălucind în ochii înlăcrimați, ea ne roagă să fim alături de Maria Alexandra, să-i susținem pasul spre o viață sănătoasă și împlinită. În spatele fiecărui apel stau ochii unei mame care refuză să se dea bătută și zâmbetul unei fete care încă visează.
A venit momentul să transformăm compasiunea în acțiune. Fiecare contribuție, fie că e mare sau mică, contează enorm și poate schimba destinul Mariei. Fiecare donație este o piatră de temelie în construirea speranței și a unui viitor luminos pentru o tânără a cărei viață a fost pusă în așteptare.
Vă invităm să vă alăturați acestei cauze și să oferiți, prin generozitatea dumneavoastră, nu doar ajutor financiar, ci și un mesaj de încurajare pentru Maria și familia ei. Împreună, putem reuși să aducem zâmbetul pe buzele unei fete care merită să se bucure de viață la fel ca oricare dintre noi.
Pentru a dona, puteți folosi următoarele detalii:
Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”
Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”
CIF: 31015982
Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX
Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001
Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001
Cod SWIFT: BTRLRO22
Cod BIC: BTRL
Banca: Banca Transilvania Botoșani
Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detaliile plății, numele MARIA TANASE

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button