InfractionalLocal

Un tânăr din Suceava a rămas fără permis, fără lemnele pe care le transporta și fără 2.000 de lei, după un control al polițiștilor din Bucecea

Un tânăr de 27 de ani, din județul Suceava a rămas fără permis, fără lemnele pe care le transporta și fără 2.000 de lei, după un control al polițiștilor din Bucecea

La data de 23 septembrie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Bucecea au oprit pentru control, pe drumul național D.N. 29 C, în localitatea Călinești, o autoutilitară condusă de un tânăr, 27 de ani , din județul Suceava care transporta material lemnos.

Inițial, conducătorul auto nu a oprit la semnalele polițiștilor, continuându-și deplasarea, însă după ce a observat că aceștia au pornit în urmărirea lui, s-a conformat.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta transporta aproximativ 2 metri cubi de material lemnos în plus, față de cantitatea pe care o avea trecută în documente.

Tânărul a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 2.000 de lei, iar cantitatea de material lemnos pe care o transporta fără aviz a fost supusă confiscării.

Totodată, conducătorului auto i-a fost reținut permisul de conducere pentru 30 zile, întrucât nu a oprit la semnalul polițiștilor.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page