Sport

Andrei Nicolescu, vehement după ce Dinamo s-a salvat de la retrogradare: „Am arătat jalnic!”

Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, a fost extrem de supărat de prestația „câinilor” din returul barajului cu Csikszereda. După 2-0 în tur, Dinamo a remizat, 0-0, după un meci slab.

Imediat după meci, oficialul „câinilor” a intrat în direct și a spus că a fost extrem dezamăgit de modul în care echipa lui Zeljko Kopic a arătat în meciul de la Miercurea Ciuc. Și spune că se va face o analiză a tuturor celor din staff, inclusiv a antrenorului croat.

Ce s-a întâmplat pe gazon imediat după Csikszereda – Dinamo » Momente uluitoare la Miercurea Ciuc: „Plecați cu toții, lăsați-ne”

Andrei Nicolescu, vehement după ce Dinamo s-a salvat de la retrogradare: „Am arătat jalnic!”

„Nu cred că e de felicitat. Azi nu am fost la nivelul așteptat. Nu știu ce s-a întâmplat azi. Îmi e greu să găsesc cuvintele, dar nu am făcut ceea ce trebuia. E ciudat ce s-a întâmplat. Nu a fost un meci bun, am avut emoții. Nu e normal să fim dominați așa. Felicitări celor de la Csikszereda.

A fost o relaxare, unii dintre jucători se gândesc la vacanță. Mai e și cum s-a pregătit acest meci… Am arătat foarte slab. Nu avem ce să sărbătorim! A fost un meci jalnic!

Se va face o analiză pentru tot sezonul, pentru toată lumea. începând cu mine. Locul lui Dinamo nu e aici. De mâine ne vom pune pe treabă. Analiza o facem din această seară și în curând vom avea concluziile. În acest an nu am arătat bine, iar acest meci a fost o oglindă a sezonului. Da, și Kopic întră în această analiză. Nimeni nu e ferit. Vom face o analiză să vedem de ce am ajuns aici.

Cel mai rău e că nu am fost pregătiți. De remarcat e că am reușit să ținem Dinamo în prima ligă, după ce am suferit în primele 17 etape”, a spus Andrei Nicolescu la emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page