AnunturiLocal

Un medic din Botoșani și-a pierdut viața la 26 de ani

Originară din Botoșani, Diana-Alexandra Saucă, medic rezident în anul I la Oncologie la un spital din Iași, și-a pierdut viața marți, 20 iunie 2023.

Cu câteva zile în urmă se pare că a înghițit o cantitate uriașă de antigel, soluție folosită pentru răcirea motorului mașinii. Tânăra, care locuia într-un cartier din zona Tătărași, Iași, a fost găsită inconștientă și transportată în strae gravă la Spitalul Clinic „Dr. C.I. Parhon”. Din păcate, frumoasa doctoriță nu și-a mai revenit din starea de comă, potrivit bzi.ro. Vestea i-a șocat pe toți cei care au cunoscut-o.

”Era îngerul pacienților bolnavi de cancer. România avea nevoie de un medic ca tine. Dar în doar câteva zile, timpul s-a oprit. Dumnezeu să te țină în oastea lui de îngeri”, a transmis o prietenă

Venită de la Botoșani la Iași încă din timpul facultății pe care a urmat-o cu dedicare la Universitatea de Medicină și Farmacie „Gr. T. Popa” Iași, tânăra în vârstă de 26 de ani a recurs duminică, 11 iunie 2023, la un gest incredibil și a băut peste un litru de antigel. Din cauza cantității mari de lichid toxic și în ciuda eforturilor depuse, medicii nu au mai putut-o salva.

Sfârșitul tragic al medicului rezident Diana-Alexandra Saucă a șocat pe toată lumea.

„Înmormântarea va avea loc la Botoșani… Când am auzit că a intrat la rezidențiat, că s-a mutat acolo, am felicitat-o… Și eu am terminat UMF, însă nu sunt rezident, este extrem de greu, mult de învățat. Nu ne vine să credem, stătea singură, nu avea iubit, o mai vizita uneori fratele… Poate de asta suferea, pentru că nu avea pe cineva… Uneori chiar îmi spunea: «Degeaba ai totul, dacă nu ai parte de iubire». Știu că sâmbătă, cu o seară înainte, a ieșit în club cu niște prieteni, a și postat poze, doar din prostie a făcut asta, sunt convinsă… Ea nu avea permis, mașină, să fi mers chiar ea să-și cumpere antigel… Deci a premeditat… E incredibil, niciodată nu ne-am fi așteptat. A mers și în vacanță, în Italia, chiar în luna mai. Din ce știu eu, fratele a venit la ea pentru că nu răspundea la telefon, avea și ușa închisă… Toată lumea e distrusă, mulți prieteni dau declarație la poliție. Eu nu știu să fi suferit din dragoste sau ceva, oricum nu era foarte deschisă cu lucrul acesta. Cu ce puteau să o ajute părinții? Erau la Botoșani, se vedeau rar… Fratele ca fratele, era pe treaba lui, cu viața lui, când se iubeau, când se mai certau, ca frații”, a menționat o prietenă de-a medicului Diana-Alexandra Saucă.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page