Important

SPORT | Valeriu Iftime: “Astazi nu m-a dezamagit nimeni. Am avut doua ocazii foarte, foarte frumoase”

Principalul finantator al echipei FC Botosani s-a aratat multumit de meciul de astazi castigat de botosaneni cu 1-0 in Antalya. Valeriu Iftime a declarat pentru “Gazeta de Botosani” ca astazi nu a fost dezamagit de jucatori si ca echipa este in crestere.

“Sutem in grafic, atata timp cat am si marcat. Am marcat doua goluri, unul l-au anulat, unul l-au validat. Au avut si ei niste ocazii, dar nu meciul in sine este important sau ca am castigat ci faptul ca echipa arata a echipa: omogena, solida. Avem mult de munca, insa eu fac o comparatie cu ce aveam acum doi-trei ani. Echipa cu care am jucat astazi este din Rusia. Ea a fost in Liga a III-a, dar acum e in Liga a II-a pentru ca au promovat, iar fotbalul rusesc este fotbal”, a spus Valeriu Iftime.

Intrebat daca avem probleme in atac pentru ca un fundas a inscris golul victoriei, Iftime a declarat ca antrenorul vrea mai intai sa nu primeasca gol, apoi sa inscrie. “Nu este o problema asta. Din cate am inteles de la Costel, el mizeaza mai intai pe faptul sa nu primim gol, apoi vede constructia. Noi am avut doua ocazii foarte, foarte frumoase. Ghiceanu si Homneac au fost pusi in situatia de singuri cu portarul. Nu neaparat trebuie sa dai 100 de goluri, ideea e sa poti controla jocul, sa fie mingea la tine. Eu vad de la meci la meci un anumit avans”, spune Iftime.

Pentru prima data in aceasta iarna, finantatorul FC Botosani nu a fost dezamagit de jucatorii care au evoluat.”Nu pot sa spun cine s-a remarcat, dar pot sa va spun ca astazi nimeni nu m-a demagit. Chiar mi-au placut. Daca acum doua zile vedeam la Vintila o stare asa de inconsistenta. Eu de obicei ma uit la cei noi veniti, daca vin cu plus, daca sunt in echipa, pentru ca pe ai nostri ii stiu”, a incheiat Valeriu Iftime.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page