Important

Concurs de încadrare directă deschis pentru un post de informatician la ISU Botoșani

Începând de astăzi, s-a reluat procedura de ocupare, prin încadrare directă, a unui post de ofițer specialist II la Serviciul Comunicații și Tehnologia Informației din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al Județului Botoșani.

Pentru detalii accesați: https://hub.mai.gov.ro/recrutare/anunt/view?id=2743

Cererile de înscriere se transmit la adresa de e-mail [email protected], până la data de 05 iulie a.c., ora 15.00, iar dosarul complet până la data de 12 iulie a.c., ora 15:00, la aceeași adresă de e-mail.

Informații despre condițiile de participare la concurs și documentele necesare pentru constituirea dosarelor de candidat pot fi obținute de pe portalul “HUB de servicii și informații la nivelul Ministerului Afacerilor Interne”.

La accesarea https://hub.mai.gov.ro, persoanele interesate trebuie să urmeze mai mulți pași, astfel:

✔ alegerea secțiunii “Cariera MAI” – Serviciul pentru recrutare în vederea ocupării unor funcţii vacante;

✔ selectarea județului Botoșani, a statutului profesional „cadru militar” și a Armei „Situații de Urgență”;

✔ consultarea anunțului publicat, de unde se pot afla toate informațiile referitoare la condițiile ce trebuie îndeplinite pentru a participa la concurs.

Persoanele interesate de participarea la concurs trebuie să citească cu atenție anunțul și celelalte documente postate pe HUB și, dacă îndeplinesc toate condițiile menționate, să completeze cererea de înscriere și să pregătească dosarul de recrutare, în termenul indicat.

Informații suplimentare pot fi obținute de la Serviciul Resurse Umane al ISU Botoșani, de luni până vineri, între orele 09:00-15:00, telefonic, la numărul 0231/508 128/ 0231/508 117.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page