Retete

RETETA | Țelină gratinată

Ingrediente:

1 țelină mare

200 g kaizer

zeama de la ½ lămâie

200 g cașcaval ras

2 ouă

4 linguri smântână

sare, piper după gust

unt, pentru uns

Mod de preparare:

Cureți țelina, o opărești 10 minute în apă cu sare și cu zeama de lămâie, o scoți și o tai felii de 2 cm. O usuci și o lași deoparte. Tragi ușor kaizerul la tigaie și îl dai deoparte. Amesteci cașcavalul, cu ouăle, smântâna, sare și piper, după gust și omogenizezi.

Așezi într-o tavă unsă cu unt feliile de țelină, așezi pe fiecare în parte feliuțe de kaizer și amestecul cu cașcaval. Dai tava la cuptorul încins și o ții până când se gratinează.

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page