Retete

RETETA | Tartă cu brânză și ciuperci

Ingrediente:

2 linguri

220 g ciuperci

4 crenguțe cimbru

1 ceapă mică

300 g sparanghel

250 g brânză ușor sărată

8 ouă

50 ml lapte

1 praf de sare

piper

Mod de preparare:

Dai drumul la cuptor. Topești untul într-o cratiță și călești ceapa tocată, adaugi crenguțele de cimbru și ciupercile. Amesteci până când se evaporă zeama lăsată de ciuperci. Dai deoparte, adaugi sparachelul tăiat bucăți și brânza rasă, apoi amesteci.

Bați ouăle cu laptele, sarea și piper, după gust. Torni ouăle bătute peste ciupercile din cratiță, pe care o dai la cuptor până când se rumenește.

Sursa http://www.sneakymommies.com

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page