Retete

RETETA | Sufleu de conopidă, simplu și delicios

Ingrediente: 

1 conopidă

sare

piper

200 g brânză

200 ml smântână

4 ouă

unt, pentru uns

5-6 roșii cherry

100 g cașcaval

Mod de preparare:

Rupi conopida în buchețele pe care le clocotești, 5 minute, în apă cu sare. Le scurgi și le pui deoparte. Separat, amesteci brânza dată prin răzătoare cu smântâna și cu ouăle bătute, separat. Ungi un vas cu unt așezi buchețelele de conopidă, torni smântâna și dacă e cazul, sărezi și piperezi, apoi presari cașcavalul răzuit și așezi din loc în loc roșiile. Dai la cuptor sufleul până când se gratinează cașcavalul.

Sursa: clickpoftabuna.ro

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page