RETETA | Somon la grătar cu sos de avocado

Ingrediente:

800 g somon, tăiat în 4
1 lingură ulei de măsline
sare
1 linguriţă chimion
1 linguriţă boia
1 linguriţă praf de ceapă
1/2 linguriţă praf de chili
1 linguriţă piper

Pentru sosul de avocado

1 avocado, feliat
1/2 ceapă roşie, feliată
zeama de la 2 lime
1-2 linguri coriandru tocat
sare după gust

Mod de preparare:

Amesteci sarea, praful de chili, boiaua, praful de ceapă şi piperul, freci cu această compoziţie şi uleiul de măsline fiecare bucată de peşte. Laşi la frigider 30 de minute.

Încingi grătarul. Amesteci avocado, ceapa, coriandrul, zeama de lime şi sare într-un bol şi laşi un pic la frigider. Laşi peştele pe grătar până se pătrunde. (Cam 5 minute). Serveşti cu sosul de avocado

sursa: http://www.thecookierookie.com

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close