RETETA | Salată de avocado cu ceapă şi roşii

Ingrediente:
1 roşie mare, tăiată felii groase

½ avocado, feliat
ceapă roşie, tăiată rondele
6 roşii cherry, tăiate jumătăţi
tarhon, după gust
1 lingură ulei de măsline
½ linguriţă oţet

Mod de preparare:

Pui roşiile, avocado şi ceapa tăiată pe o farfurie mică, presari frunzele de tarhon şi le stropeşti cu ulei şi oţet. Condimentezi cu sare grunjoasă şi piper, după gust.

Uleiul de măsline este ingredientul-cheie şi aroma principală a salatei, aşa că adaugă mai mult, după gust, şi vei descoperi că va completa prospeţimea celorlalte ingrediente.

Sursa + foto: www.foodiecrush.com

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close