Retete

RETETA | Rulouri cu varză

Ingrediente:

  • 1 kg varză murată
  • 200 g kaizer
  • 200 ml suc de roșii
  • 1 lingură pastă de tomate
  • 150 ml ulei
  • 5-6 lipii
  • piper
  • pătrunjel

Mod de preparare:

Pui varza la desărat în apă de seara. Dimineața, o tai fin și o călești în 75 ml de ulei până se înmoaie, apoi adaugi sucul de roșii în care ai dizolvat pasta de tomate. Condimentezi cu piper, după gust, acoperi și

fierbi până scade apa lăsată, apoi dai deoparte și ții la răcorit.

Separat, călești în 2 linguri de ulei kaizerul mărunțit până se rumenește ușor, apoi îl amesteci cu varza.

Umpli lipiile cu compoziția de varză și kaizer și le rulezi. Ungi o formă cu uleiul rămas. Tai lipiile bucăți de aproximativ 4 cm lungime, pe care le așezi în formă. Dai tava la cuptor, încins în prealabil, 20-25 de minute.

La final, presari pătrunjel tocat.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page