Retete

RETETA | Ruladă din carne de pasăre

Ingrediente:

1 piept dezosat pasăre

100 g șuncă feliată

250 g carne tocată pasăre

50 g fistic prăjit și descojit

sare piper

coriandru

1 linguriță ulei

Mod de preparare:

Tai pieptul de pasăre pe jumătate, dar nu până la capăt. Amesteci carnea tocata cu boabele de fistic, coriandru, sare și piper. Peste pieptul de pasare așezi o folie alimentară de plastic și bați ușor, pe deasupra, cu ciocănelul de bătut   carnea. Apoi sărezi carnea, așezi peste ea un strat de felii de șuncă și, pe deasupra, amestecul de carne tocată cu fistic. Rulezi ușor, închizi bine la capete și fie strângi cu o sfoara, fie înfigi cu scobitori din loc în loc. Încingi cuptorul și lași la foc mediu, într-un vas uns cu puțin ulei, aproximativ 45 de minute sau până se rumenește. Aștepți sa se răcorească, apoi o poți felia și servi.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page