Retete

RETETA | Ruladă de cașcaval cu măsline

Ingrediente:
150 gr cascaval, 15 masline negre fara sambure.

Mod de preparare:

  1. Cascavalul taiat felii se pune intr-un vas pe bain-marie si se amesteca pana se topeste complet.
  2. Se intinde 1 folie de aluminiu si 2 bucati de folie alimentara, suprapuse una peste alta.
  3. Asezam cascavalul pe folia alimentara si cu ajutorul unei linguri intindem in forma dreptunghiulara, cca 5 mm grosime.
  4. Adaugam maslinele maruntite pe toata suprafata si rulam strans.
  5. Invelim rulada in folie alimentara , folia de aluminiu si o strangem bine la capete.
  6. Punem rulada pe o tava si introducem la rece pentru minim 3 ore.
  7. Se portioneaza in felii potrivite si se serveste ca aperitiv.

Pofta Buna!

Sursa: bucataria-romaneasca.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page