RETETA | Ruladă de cașcaval cu măsline

Ingrediente:
150 gr cascaval, 15 masline negre fara sambure.

Mod de preparare:

  1. Cascavalul taiat felii se pune intr-un vas pe bain-marie si se amesteca pana se topeste complet.
  2. Se intinde 1 folie de aluminiu si 2 bucati de folie alimentara, suprapuse una peste alta.
  3. Asezam cascavalul pe folia alimentara si cu ajutorul unei linguri intindem in forma dreptunghiulara, cca 5 mm grosime.
  4. Adaugam maslinele maruntite pe toata suprafata si rulam strans.
  5. Invelim rulada in folie alimentara , folia de aluminiu si o strangem bine la capete.
  6. Punem rulada pe o tava si introducem la rece pentru minim 3 ore.
  7. Se portioneaza in felii potrivite si se serveste ca aperitiv.

Pofta Buna!

Sursa: bucataria-romaneasca.ro

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close