Retete

RETETA | Pui cu cartofi și verdețuri la cuptor

Ingrediente:

1 lingură miere

2-3 căței de usturoi, zdrobiți

zeama și coaja rasă de la 1 lămâie

4 pulpe de pui

300 g cartofi

1 lingură ulei

100 g spanac

100 g mazăre

sare

piper

Mod de preparare:

Preîncălzești cuptorul la 200 °C. Într-un bol, amesteci mierea cu muștarul, usturoiul, zeama și coaja rasă de lămâie. Combini cu pulpele de pui, sare și piper, după gust. Lași la marinat 20 de minute.

Așezi carnea într-o tavă cu tot cu sos. Adaugi cartofii și îi stropești cu ulei. Dai la cuptor 35-40 de minute. Adaugi spanacul spanacul și mazărea și mai ții în cuptor încă 2-3 minute. Servești imediat.

Sursa https://www.bbcgoodfood.com

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page