RETETA | Piure de conopidă cu rozmarin şi usturoi

Ingrediente:

1 conopidă, tăiată în bucheţele
100 g cremă de brânză
2 linguri unt
1 1/2 linguriţă usturoi pisat
1 lingură rozmarin, tocat

Mod de preparare:

Fierbi apă într-o oală medie. Când a dat în clocot, pregăteşti conopida 8-10 minute sau până este pătrunsă uşor de furculiţă. O scoţi şi o scurgi. Pui conopida cu celelalte ingrediente într-un blender sau mixer şi mixezi până obţii o pastă moale şi cremoasă.

sursa: http://www.thecookierookie.com/

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close