Retete

RETETA | Piept de pui învelit în bacon cu garnitură de ciuperci

Ingrediente:

1 piept de pui
10 felii
bacon
150 g brânză
cheddar rasă
250 g gălbiori
500 g champignons
2 căței usturoi
sare
piper
pătrunjel, după
gust
ulei

Mod de peparare:

Speli ciupercile și le usuci cu prosoape de bucătărie. Le feliezi, le condimentezi cu sare, piper, după gust și cu usturoi pisat. Adaugi 3 linguri de ulei și amesteci. Pui ciupercile într-o tavă.  Tai pieptul de pui în 5 bucăți. Fiecare felie de carne o bați cu ciocănelul de șnițele, o condimentezi cu sare și piper, după gust și așezi pe ele câte 2 felii de bacon, apoi presari brânza și rulezi. Aranjezi rulourile de piept de pui deasupra ciupercilor. Acoperi tava cu folie de aluminiu și o dai la cuptorul preîncălzit, la 180 °C, 50-60 de minute. Servești rulourile cu garnitură de ciuperci, asezonate cu pătrunjel proaspăt tocat

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page