RETETA | Piept de pui cu sos curry și spanac

Ingrediente:

2 linguri ulei

2 cepe

2 căței de suturoi

100 g pastă de curry

425 ml lapte

150 ml apă

400 g spanac

2 piepți de pui

dovlecei sotați

Mod de preparare:

Încingi uleiul și sotezi cepele tocate 10 minute, apoi adaugi cățeii de usturoi și-i rumenești 10 minute. Pui pasta de curry, laptele, apa și lași până când începe sosul să clocotească.

Adaugi piepții de pui tăiați bucăți, acoperi și lași până când se pătrunde carnea, apoi adaugi spanacul tocat și mai lași câteva minute. Servești cu dovlecei sotați.

Sursa https://dishesdelish.com

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close