RETETA | Paste cu sos cremos de avocado

Ingrediente:

sare grunjoasă
450 g paste linguine
1 avocado, fără sâmbure
50 g busuioc proaspăt
80 ml ulei de măsline
¼ cană seminţe de pin, prăjite
25 g parmezan ras, plus pentru servire
1 cană roşii cherry, tăiate jumătăţi

Mod de preparare:

Fierbi pastele linguine într-o oală mare cu apă sărată, conform indicaţiilor de pe pachet. Le scurgi, păstrezi 1 cană din apa în care le-ai fiert şi le pui din nou în oală.

Sursa: https://clickpoftabuna.ro

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close