Retete

RETETA | Paste cu ciuperci

Ingrediente:

1 pachet paste
5 cârnaţi
500 g ciuperci
1 ceapă
2 căţei usturoi
sare
piper
4 linguri bulion
2 linguri ulei
caşcaval ras

Mod de preparare:

Fierbi pastele conform indicaţiilor de pe ambalaj şi le laşi la scurs. Păstrezi 3-4 linguri din apa în care au fiert. Încingi uleiul şi pui ceapa şi usturoiul mărunţite, iar când au devenit sticloase adaugi cârnaţii tăiaţi rondele. Când s-au rumenit uşor pui ciupercile tăiate şi amesteci.

Laşi să scadă puţin şi torni bulionul diluat în apa păstrată de la paste. Mai ţii puţin la fiert şi pui în tigaie pastele, amesteci şi le poţi servi presărate cu caşcaval, după gust.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page