Retete

RETETA | Musaca

Ingrediente:

500 g carne vită cu porc tocată

1 kg cartofi

1 ceapă tăiată mărunt

2-3 căței usturoi

50 ml ulei

200 ml smântână

2 ouă

unt, pentru uns tava

2 linguri bulion

3-4 linguri parmezan ras

sare

piper

mărar

pătrunjel

Mod de preparare:

Fierbi cartofii și îi pasezi. Încingi uleiul și călești ceapa, adaugi carnea, sare și piper, după gust și o lingură de bulion. Ții pe foc până scade zeama.

Ungi o tavă cu unt, așezi un strat de cartofi, apoi carnea, presari jumătate din cantitatea de parmezan și pui încă un strat de cartofi. Întinzi peste ei pasta de roșii rămasă și ouăle bătute cu smântâna. Presari restul de parmezan și mărar sau pătrunjel tocat, apoi dai tava la cuptorul încins 30 de minute.

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page