Retete

RETETA | Mâncărică de cartofi cu șuncă

Ingrediente:

700 g cartofi
200 g ciuperci feliate
1 ceapă tocată
1 linguriță mix de condimente
pătrunjel tocat
100 g șuncă feliată
oregano, după gust
boia, după gust
sare
piper

Mod de preparare:

Cureți cartofii, îi tai cubulețe, apoi îi fierbi într-un vas, în apă cu un praf de sare, până se înmoaie. Sotezi ciupercile cu ceapa și șunca, 4-5 minute. Potrivești de gust cu sare și piper. Scoți pe o farfurie.

Prăjești cartofii 2-3 minute, până se rumeneșc ușor, apoi combini cu amestecul cu șuncă și mai ții pe foc 1-2 minute. Adaugi mixul de condimente, oregano, boia, sare și piper, după gust. Servești cu pătrunjel.

Sursa https://www.happyfoodstube.com

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page