RETETA | Înghețată de casă cu biscuiți

Ingrediente:

250 ml smantana pentru frisca
200 ml lapte conndensat
100 gr biscuiti cu cacao
1/2 lingurita esenta vanilie

Mod de preparare:

Maruntim biscuitii cu cacao.
Frisca se bate pana obtinem o spuma densa , adaugam laptele condensat , vanilia si biscuitii.

Amestecam usor pana se incopreaza toate ingredientele.

Compozitia formata se pune intr-o caserola , se inchide ermetic si se introduce la congelator ( pentru minim 4 ore).

Se pune la cupe si se serveste imediat.

Pofta Buna!

Sursa: bucataria-romaneasca.ro

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close