Diverse

RETETA | Gogosele sarate

Cand ai pofta de niste aperitive sarate, pe care sa le servesti alaturi de un pahar de vin alb sau o bere rece, poti pregati aceste gogosele pufoase cu branza Cheddar.

Ingrediente:

  • 250 ml apa
  • 100 g unt
  • 350 g faina
  • 6 oua
  • 300 g branza Cheddar
  • 1 lingurita piper proaspat macinat
  • 1 lingurita sare de mare

Mod de preparare:

Pune apa la fiert, adauga untul si sarea, iar dupa ce a clocotit, ia cratita de pe foc.

Toarna toata faina odata, amesteca rapid, apoi incorporeaza ouale unul cate unul.
La aceasta compozitie vei adauga branza rasa si piperul proaspat macinat.
Amesteca bine aluatul, apoi cu ajutorul unui pos, formeaza gogosele mici, pe care le pui pe o tava tapetata cu hartie de copt.

Pune gogosele la copt, la 195 de grade, circa 20 de minute.
Serveste gogosele simple sau taiate pe jumatate si umplute cu o crema de branza.

 

Sursa: www.retete.acasa.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page