RETETA | Dulceaţă de ardei iuţi

Ingrediente:

1 kg ardei iuţi, diferite soiuri
500 g zahăr
1 l oţet

Mod de preparare:

Pentru început, spală bine ardeii, taie-i pe jumătate şi curăţă-i de seminţe, dacă nu vrei să obţii o dulceaţă de-a dreptul periculoasă pentru stomacul tău. Cu ajutorul unui robot de bucătărie, mărunţeşte bine de tot ardeii.

Într-o crăticioară, fierbe oţetul cu zahărul astfel încât să obţii un sirop. Când siropul s-a redus şi are o consistenţă mai groasă, adaugă ardeii şi continuă să fierbi întreg amestecul.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close