RETETA | Cotlet de porc cu linte sote

Ingrediente:

2 linguri ulei de măsline
1 ceapă roşie toacată mărunt
2 căţei de usturoi zdrobiţi
6 felii de pancetta tocată mărunt
1 lingură rozmarin proaspăt tocat
4 fire de cimbru proaspăt
800 g linte la conservă, scurse şi spălate
125 ml apă
1 lingură zeamă de lămâie
4 x 150 g cotlet de porc
1 lămâie tăiată în 4
170 g sparanghel

Mod de preparare:

Încinge 1 lingură de ulei într-o tigaie la foc mare, găteşte ceapa, usturoiul şi pancetta, amestecând până ceapa începe să se înmoaie. Adaugă rozmarinul şi cimbrul, amestecă cam 1 minut. Adaugă lintea şi apa, redu focul şi lasă să fiarbă fără capac până apa se evaporă. Adaugă sucul de lămâie.

Între timp, încinge cealaltă lingură de ulei într-o tigaie la foc mediu şi găteşte cotletele de porc până devin aurii. Scoate-le din tigaie şi lasă-le acoperite pentru 2 minute.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close