Retete

RETETA | Cornulete fragede cu sparanghel si sunca presata

Ingrediente:

  • 16 bucati de sparanghel
  • 1 pachet de aluat congelat
  • 1-2 linguri de mustar Dijon
  • 16 felii de sunca subtiri

Mod de preparare:
Asaza sparanghelul intr-o caserola, adauga peste el apa si acopera vasul. Da-l la cuptorul cu microunde pentru 2 minute, iar intre timp taie aluatul congelat in forma de triunghiuri. Unge fiecare triunghi cu mustar, apoi infasoara cate trei bucati de sparanghel in sunca presata si asaza-le peste aluat. Infasoara-le in aluat, apoi da-le cuptor pentru aproximativ 10-12 minute, pana cand capata o nuanta usor aurie.
Cornuletele din aluat congelat cu sparanghel se servesc calde, presarate cu cascaval sau sos de rosii.

Sursa: www.retete.acasa.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page