RETETA | Ciuperci coapte cu ouă

Ingrediente:

2 ciuperci portobello mari
1 căţel de usturoi
4 fire de cimbru
Ulei de măsline
2 ouă
2 roşii medii
30 g rucola
2 felii de pâine de secară prăjite

Mod de preparare:

Încinge cuptorul la 200 de grade. Tapetează o tavă cu foaie de copt. Pune ciupercile cu pălăria jos în tavă. Adaugă usturoiul pisat peste ele, cimbrul, apoi pune puţin ulei şi asezonează cu piper. Coace pentru 10 minute ciupercile. Sparge câte un ou în fiecare ciupercă şi mai găteşte pentru 10 minute sau până oul s-a gătit suficient.
Serveşte ciupercile cu roşii şi rucola, peste câte o felie de pâine de secară prăjită.

Sursa: https://www.womensweeklyfood.com

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close