RETETA | Budincă de cartofi cu brânză

Ingrediente:

800 gr cartofi fierti in coaja, 250 gr branza telemea, 100 gr cascaval, 2 oua, 200 gr smantana fermentata 18%, sare si pipier dupa gust, 50 gr unt.

Mod de preparare:

Intr-un bol adaugam : branza si cascavalul razuite, smantana, ouale, sare si piper dupa gust.

Amestecam bine pana obtinem o compozitie omogena.

Cartofii fierti  se curata de coaja si ii taiem in felii potrivite.

Intr-un vas termorezistent ( uns cu unt ) asezam un strat de cartofi alternativ cu un strat de compozitie cu branza.

Vom obtine 3 straturi de cartofi si 3 straturi de compozitie cu branza.

Introducem budinca  la cuptorul preincalzit la 180C pentru 25 minute sau pana se formeaza o crusta frumoasa.

Se serveste calda.

Pofta Buna!

Sursa: bucataria-romaneasca.ro

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close