RETETA | Brioşe pufoase

Ingrediente:

1-2 banane pisate
4 ouă
fructe de pădure – la alegere

Mod de preparare:

Preîncălzeşte cuptorul la cea mai mare treaptă şi pregăteşte o tavă de brioşe. Pisează bine bananele. Bate ouăle şi adaugă-le peste banane. Dă cu puţin ulei/unt tava. Pune 2-3 fructe (zmeură/afine etc.) în fiecare cupă a tăvii. Toarnă aluat peste.Dă la cuptor aproximativ 12-15 minute (sau până când vezi că s-au copt).

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close