RETETA | Brioşe cu mere

Ingrediente:

2 căni făină integrală

1 lingură praf de copt

½ linguriţă sare

1 linguriţă scorţişoară măcinată

¾ cană lapte degresat

2 albuşuri

¼ cană ulei vegetal

¼ cană miere

1 cană mere, mărunţite

Mod de preparare:

Încălzeşti cuptorul. Ungi cu puţin unt sau ulei 12 forme de brioşe. Baţi albuşurile. Separat, combini făina cu praful de copt, sarea şi scorţişoara. Torni treptat laptele şi uleiul peste miere. Încorporezi merele, apoi adaugi albuşurile de ou.

Amesteci totul până se omogenizează şi capătă o consistenţă puţin moale.

Umpli pe trei sferturi formele de brioşe cu această compoziţie. Coci pentru 20 de minute, până când s-au rumenit uşor.

Sursa: https://www.allrecipes.com

Foto: http://www.blissfullydelicious.com

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close