Politic

Pactul pentru reducerea numărului de parlamentari, propus de Partidul Mișcarea Populară, a fost semnat doar de liberali, la Botoșani – FOTO

Pactul pentru reducerea numărului de parlamentari la 300 nu a avut rezonanță în rndul politicienilor locali. Demersul liderilor Partidului Mișcarea POpulară i-a convins doar pe liberali, în timp ce celelalte formațiuni politice au afirmat că nu sunt pe „resortul” lor această solicitare. Amintim că Partidul MIșcarea Populară a semnat un pact pentru reducerea numărului de parlamentari, la adăpostul voinței populare exprimate în referendum în anul 2009. „La Botoșani, pactul a fost semnat doar de către Partidul Național LIberal. Celelalte formațiuni politice nu au vrut să răspundă măcar la un mail”, a spus Cezar Vizitiu, candidatului Partidului Mișcarea Populară la Camera Deputaților, în cadrul ultimei conferințe de presă a partidului.

Și președintele PMP Botoșani, Corneliu Popescu și-a exprimat dezamăgirea vizavi de lipsa de interes a celorlalte partide legat de acest pact.

„V-as putea da răspunsul PSD-ului care spune că instituția lor nu rezolvă asemenea cereri acum nici nu știu ce să înțeleg. Nu au înțeles că este vorba despre un protocol sau nu înțeleg ce înseamnă o cerere că noi în orice caz nu facem prea multe cereri la ușa PSD-ului. Pro România nici nu ne-a răspuns, nici telefonic, că am insistat, nici la mail-ul pe care le-am trimis. Nu mai spun de USR care parcă gândesc în gol”, a spus Corneliu Popescu, președintele PMP Botoșani.

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Share This Article:

close

error: Alert: Content is protected !!