ImportantLocal

LOCA | Predare de ştafetă la Prefectură: Noul prefect, Dan Nechifor, învestit în funcţie! FOTO!

Duminică, noul prefect al judeţului Botoşani, Dan Nechifor, numit prin Hotărâre de Guvern, a fost învestit în funcţie. La ceremonie au participat fostul prefect Costică Macaleţi, şefii judeţului, directorii de instituţii deconcentrate, angajaţi din cadrul Prefecturii precum şi Constantin Mihart, directorul Direcţiei pentru Relaţiile cu Instituţiile Prefecturilor, din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

“Vreau să mulţumesc celor care mi-au acordat această încredere şi să vă asigur că mă voi strădui să confirm aşteptările pe care le aveţi de la mine. Pentru mine funcţia de prefect nu este o  miză personală, este o provocare în cariera mea ca şi funcţionar public, carieră căreia sper să îi fac faţă într-un mod onorabil. La ora actuală toată lumea vrea să schimbe ceva în România, eu am hotărât să mă implic şi sper să fac acest lucru. Ca prefect voi acorda o atenţie deosebită relaţiei cu administraţia locală, îmi doresc o relaţie de parteneriat şi o să mă aplec într-un mod mai deosebit către controlul de legalitate al actului administrativ. Provocarea cea mai importantă în această perioadă sunt cele două runde de alegeri, cred că voi reuşi să le organizez aşa cum trebuie, adică impecabil. Cu instituţiile deconcentrate sper să am o relaţie de bună colaborare şi împreună să contribuim la profesionalizarea managementului acestor instituţii”, a spus Dan Nechifor.

Prefectul a menţionat că va acorda o atenţie deosebită colaborării cu reprezentanţii administraţiei locale dar şi gestionării situaţiilor de urgenţă.

“Gestionarea situaţiilor de urgenţă este o problemă de maximă importanţă asupra căreia mă voi apleca cu mare atenţie, iar după preluarea atribuţiilor de prefect voi trece în revistă principalele aspecte şi probleme legate de situaţiile de urgenţă. Cred că la ora actuală la Prefectura Botoşani este o echipă eficientă şi sper că împreună vom reuşi să facem lucrurile să meargă bine. Jurământul pe care l-am depus vorbeşte de la sine şi este destul de cuprinzător şi mult mai profund decât aş putea să spun eu”, a mai spus prefectul.

nechifor-prefect-investire (31) nechifor-prefect-investire (30) nechifor-prefect-investire (29) nechifor-prefect-investire (26) nechifor-prefect-investire (32)

nechifor-prefect-investire (68) nechifor-prefect-investire (66) nechifor-prefect-investire (65) nechifor-prefect-investire (52) nechifor-prefect-investire (49) nechifor-prefect-investire (61) nechifor-prefect-investire (70) nechifor-prefect-investire (74) nechifor-prefect-investire (76) nechifor-prefect-investire (79) nechifor-prefect-investire (81) nechifor-prefect-investire (36)

nechifor-mihart-prefect-investire (105) nechifor-mihart-prefect-investire (108) nechifor-mihart-prefect-investire (110)

nechifor-prefect-investire (25) nechifor-prefect-investire (24) nechifor-prefect-investire (10) nechifor-prefect-investire (7)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Share This Article:

close

error: Alert: Content is protected !!