ImportantLocal

LOCAL | Echipa prefectului rămâne aproape neschimbată! Vezi cine pleacă!

Un singur om părăseşte cabinetul prefectului, odată cu schimbarea lui Costică Macaleţi. Prefectul Dan Nechifor a anunţat că va renunţa la colaborarea cu fostul director al cabinetului , Dorin Birta.

Irina Siminiceanu și Cistina Nicuță, fostul purtător de cuvâmt şi respectiv secretara lui Costică Macaleţi vor face echipă cu Emil Moga pentru organizarea alegerilor.

Păstrez vechea echipă cu singura precizare că pe dl. Birta din punctul meu de vedere este politic și îl voi înlocui cu dl. Emil Moga. Cred că este o problemă care trebuia rezolvată și vă spun de ce. Inclusiv dl. Mihart a fost chemat, era în pragul pensiei de dl premier Cioloș, tocmai pentru a ajuta la organizarea alegerilor. Același lucru îl fac și eu cu dl. Moga care din punctul meu de vedere este un profesionist, a lucrat în Prefectură și s-a ocupat exact de acest lucru” , a declarat Dan Nechifor, prefectul județului Botoșani.

Reprezentanul Guvernului în teritoriu a mai spsu că săptămâna următoare va discuta cu consilierii săi.

În rest, rămân cu aceeași formație cu precizarea că o să am o discuție cu dumnealor în care voi stabili foarte clar care sunt cerințele mele, ei îmi vor spune care sunt cerințele dlor dacă există și sper să ducem la bun sfârșit misiunea” a mai spus prefectul.

La Prefectură a revenit, în calitate de purtător de cuvânt, Radu Doruleț, fost consilier în relațiile cu mass media în mandatul lui Cristian Roman.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Share This Article:

close

error: Alert: Content is protected !!