Important

FAZA ZILEI | Pompieri imbracati in rochii, chemati sa stinga un incendiu – VIDEO

Doi pompieri din statul american Minnesota se aflau la parada de Sfantul Patrick, cand au fost chemati la datorie. Fara sa mai tina cont ca erau imbracati in rochii de seara, cu volane, cei doi barbati au ajuns imediat la un incendiu provocat de explozia unei masini.

Cei doi luau parte la parada de Sfantul Patrick din orasul Padua cand au aflat ca o camioneta a luat foc in apropiere de locul unde se aflau, informeaza publicatia americana The Huffington Post.

Desi costumati ca pentru parada, unul intr-o rochie verde-smarald, iar celalalt intr-una de un roz aprins, cei doi barbati nu au mai tinut cont de tinuta, au luat furtunurile cu apa si au stins incendiul.

Cum flacarile amenintau sa cuprinda si un alt vehicul, cei doi si-au ridicat poalele si s-au luptat cu focul. Intr-un final, pompierii in rochii au reusit sa stinga incendiul.

Printre internauti, insa, imaginile cu pompierii in rochii care se chinuie se stinga un incendiu au fost intelese gresit, mai degraba ca spectacol si nu ca situatie de urgenta, cum a fost.

Din acest motiv, cel care i-a inregistrat pe cei doi barbati travestiti, Paul Streitz, a tinut sa sublinieze ca pompierii in rochii si-au facut treaba extrem de bine si ca au raspuns imediat apelului de urgenta. Fie si in rochii!

Detasamentul de pompieri din Sauk Centre, din apropiere de Padua, unde a avut loc explozia, numara 30 de pompieri voluntari. In plus, parada de Sfantul Patrick a fost organizata tocmai pentru a se strange bani pentru modernizarea echipamentelor de care este nevoie in timpul interventiilor.

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page