Important

LIGA 4 | EXCLUSIV! NS Pomarla anunta RETRAGEREA! Dumitru Chelariu: “Echipa nu va mai juca duminica. Ma retrag, chiar nu glumesc”

Situatie incredibila in Liga a IV-a. Dupa ce “Gazeta de Botosani” v-a prezentat in premiera amanunte de la meciul dintre Flacara Flamanzi si NS Pomarla, situatia a devenit mult mai aprinsa.

Observatorul partidei de la Flamanzi, Nicu Cucuveica, a declarat pentru un site local ca primarul Pomarlei l-a injurat, l-a facut bosorog si chior. Vazand toate acestea, primarul-jucator de la NS Pomarla, a precizat in premiera pentru “Gazeta de Botosani” ca nu a spus nici un cuvant urat la adresa observatorului si isi anunta retragerea din campionat.

“La multe ma asteptam dar la asa ceva nu. Pentru a clarifica am sa fac ceea ce cred cu tarie ca se cuvine. Daca un om de varsta asta cu un nume sa spunem in cadrul AJF Botosani, cu o prestanta poate debita asa ceva, este de neconceput. Nu am avut nici un cuvant urat la adresa lui, doar am mers si i-am spus ce invoc. L-am intrebat adevarat daca are probleme cu vederea pentru ca era depart, dar nu am avut absolut nicio treaba cu el, absolut niciuna. Nu l-am jignit cu nimic, nu l-am apostrofat. Carnetul imi este retinut la AJF, in foaia de arbitraj nu scrie nimic, probabil vor fabrica un raport sa justifice ceva dar totul este pe langa regulament”, a declarat Dumitru Chelariu.

“M-a retrag. Echipa nu va mai juca duminica”

“La astfel de acuzatii din partea unui observator nu am decat un singur raspuns: imi cer scuze fata de public pentru injuriile aduse arbitrului, domniei sale nu am de ce sa-i cer nici o scuza pentru ca nu i-am spus nimic jignitor, insa pentru a termina teatrul ieftin o sa fac ce am spus: ma retrag. Imi vad de treburile importante. Echipa nu va mai juca duminica, indiferent de sanctiuni, ma retrag din campionat. Ei pot sa faca teatru cat vor, cu cine vor, pe banii cui vor. Cu mine nu”, a mai spus primarul Pomarlei.

“Mi-e sila. E batut in cuie, ma retrag”

“Mi-e sila, chiar nu am chef. Joc in curtea scolii si e mai decent. Cu copii, cu tineri. Auzi la ei, sa faca pact observatorul cu arbitrul de la o chestie ordinara de doi bani. Am spus ca nu intru in jocuri din astea. Hotararea e luata, e prea de tot. O sa-i scutesc de prezenta unui primar care chipurile intimideaza, faca reguli. E batut in cuie, ma retrag. Nu va fi o pierdere pentru ei, vor gasi altii”, a incheiat Dumitru Chelariu.

Related Articles

One Comment

  1. dom primar cade pdl dar lasa fotbalu este a comuni nu este a primarului lasa copi sa joace fotbal si matale tine cu dinti de pdl ca-ci e gata multumesc…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page