Important

EVENIMENT | NOAPTE BLESTEMATA! Un nou incendiu cu bilant tragic: 3 persoane decedate!

Seara de 22 februarie pare sa fie blestemata. Dupa ce doua persoane au murit in flacari in aseara in jurul ore 19:00 in municipiul Botosani, alte victime au fost la Dorohoi. Doi copii si o femeie au decedat, miercuri seara, dupa ce casa in care locuiau a luat foc! O femeie a ajuns la spital!

Apelul telefonic a fost făcut de un vecin care susţinea că în casa cuprinsă de flăcări sunt trei persoane, o femeie în vârstă de 64 de ani şi doi nepoţi ai săi, de 2 respectiv 6 ani. Mama băieţilor a plecat de acasă, lăsându-i pe cei mici în grija bunicii.

Când s-a întors din oraş şi-a găsit casa în flăcări, iar uşa de la intrare încuiată prin interior.

La faţa locului s-au deplasat trei echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Dorohoi, cu două autospeciale cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD. La sosirea gărzii de intervenţie, incendiul se manifesta atât în interiorul casei, cât şi la acoperiş. Cei doi băieţi, de 2 respectiv 6 ani, au fost găsiţi decedaţi, în patul din dormitorul casei.

Bunica lor a fost găsită decedată într-o altă încăpere. Mama celor doi micuţi a suferit un atac de panică, fiind transportată cu ambulanţa SMURD la Spitalul Municipal Dorohoi pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Incendiul a fost stins în mai puţin de o oră. În urma cercetărilor efectuate la faţa locului s-a stabilit că incendiul a izbucnit în bucătăria casei, de la trei lumânări aprinse şi lăsate nesupravegheate, şi s-a extins la celelalte încăperi, precum şi la acoperiş, fiind observat şi anunţat cu întârziere.

Casa fusese construita, anul trecut, pentru sinistrati.

FOTO:

Citeste si: VIDEO | INCENDIU PE STRADA GEORGE ENESCU: Doi morti si o femeie intoxicata – GALERIE FOTO SOCANTA!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page