Important

HOROSCOP | Vezi ce-ti rezerva astrele astazi, 23 februarie…

Berbec:

Se pare astazi ca aveti multe probleme de rezolvat. Reusiti sa faceti in casa schimbari ce contribuie la imbunatatirea atmosferei.Dupa-amiaza sunteti tentat sa cumparati un obiect de valoare. Va recomandam sa fiti cumpatat, pentru ca nu este o zi favorabila investitiilor.Nu neglijati odihna!

Taur:

Sunteti foarte ambitios si reusiti sa finalizati o lucrare importanta.Dupa-amiaza aveti ocazia sa va afirmati in societate. S-ar putea sa luati initiative pentru care veti fi admirat.Aveti grija sa nu neglijati problemele de familie!

Gemeni:

Dimineata aveti o stare de spirit excelenta, astfel incat relatiile cu cei din jur decurg fara probleme.Aveti sanse de reusita in activitatile casnice si in societate. Singurul lucru care va nemultumeste este situatia financiara.In cursul serii, s-ar putea sa mergeti in vizita la prieteni. Va recomandam sa evitati glumele prea indraznete.

Rac:

Sunteti creativ si ingenios, calitati pe care ar fi bine sa le folositi pentru a porni o afacere. In cazul in care nu va ajung banii, va sfatuim sa cereti un imprumut de la o ruda mai instarita.Chiar daca sunteti cuprins de febra afacerilor, nu neglijati relatiile sentimentale!

Leu:

Sunteti apreciat pentru eforturile depuse la serviciu. Puteti sa finalizati tot ce ati inceput.Pe plan financiar, s-ar putea sa nu stati tocmai bine, dar sunteti hotarat sa intoarceti lucrurile in favoarea dumneavoastra. Va sfatuim sa profitati de toate ocaziile care va ies in cale.

Fecioara:

Sunteti foarte ambitios si reusiti sa finalizati tot ce v-ati propus.Dimineata intrati in posesia unui castig financiar consistent si aveti ocazia sa va afirmati pe plan social.Relatiile cu persoana iubita sunt excelente si va intelegeti bine cu prietenii.Va sfatuim sa evitati excesele alimentare, pentru ca sunteti predispus la probleme digestive.

Balanta:

Este foarte posibil sa faceti un pas important in viata. Rudele si prietenii va sustin.Daca nu stati prea bine cu banii, nu va faceti griji! Va ajuta o femeie mai in varsta.

Scorpion:

Sunteti hotarat sa incepeti o viata noua si sa intrati afaceri. Nu este exclus ca dupa-amiaza sa gasiti formula optima pentru a incepe.Va sfatuim sa nu neglijati odihna. Altfel, riscati sa aveti probleme din cauza surmenajului.

Sagetator:

Reusiti sa rezolvati o problema sentimentala care nu va da pace de la o vreme.Dimineata, un prieten va propune sa intrati intr-o afacere pe care a demarat-o de curand. Va sfatuim sa acceptati, pentru ca puteti castiga bine.Spre seara plecati in vizita la prieteni, impreuna cu persoana iubita.

Capricorn:

Puteti avea succes intr-o scurta calatorie de afaceri. Va sfatuim sa fiti prudent si sa evitati discutiile in contradictoriu cu partenerii de afaceri.Dupa-amiaza reusiti sa clarificati o problema sentimentala mai veche.Din punct de vedere financiar, nu aveti motive de ingrijorare. Totusi, nu faceti cheltuieli prea mari!

Varsator:

Se pot produce schimbari importante, mai ales pe plan social si sentimental. Colaborati foarte bine cu partenerii de afaceri si va intalniti cu persoane importante.Dupa-amiaza faceti o investitie pentru camin. Va sfatuim sa tineti cont de sfaturile partenerului de viata.Spre seara, primiti o veste buna de la un prieten de familie.

Pesti:

Sunteti in forma si este momentul sa incepeti noi activitati in camin.Partenerul de viata va sprijina, iar o ruda mai in varsta este dispusa sa va ajute financiar.Va sfatuim sa fiti mai optimist si sa aveti mai multa incredere in viitor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page