Important

VIDEO | Chivu, gafă şi suspendare! Românul a greşit la golul din prelungiri al lui OM

La meciul 50 în Ligă, Chivu a greşit la golul din prelungiri. În plus, a primit al 3-lea “galben” şi nu va juca în retur. Cînd Inter încearcă salvarea sezonului

E limpede. Lui Inter nu-i iese nimic! Aseară ar fi putut să plece de pe “Velodrome” cu un egal, măcar cu un egal. Dar echipa lui Ranieri a pierdut în al treilea minut de prelungire. Şi Liga este şi ea în pericol acum!

Cînd joci a 50-a partidă în Champions, ar trebui să fie o sărbătoare. Dar jubileul lui Chivu nu venea într-un moment bun pentru echipa sa. Chiar deloc. Trei înfrîngeri consecutive în campionat au împins Interul pe marginea prăpastiei, permanenta tensiune din ultimele săptămîni dezechilibrîndu-i pe nerazzurri. Picioarele tremurau, mintea nu mai era limpede, iar spiritul interist reliefat pe vremea lui Mourinho dispăruse.

VEZI AICI GAFA LUI CHIVU DE LA GOLUL LUI AYEW!

Simplu, fără riscuri
Pe acest fond au jucat milanezii aseară, în “cazanul” înroşit marseillez. Se temeau să nu piardă din nou. De aceea, Chivu n-a vrut să rişte nimic, a evitat orice complicaţie. De cîte ori a fost sub presiune, mai ales în prima repriză, a rezolvat simplu, direct, rapid, cu degajări în lung de linie sau cu pase spre coechipierii apropiaţi. Francezii au încercat să creeze superioritate pe flancul său, cuplul Azpilicueta – Amalfitano căutînd o breşă, de cîteva ori adversarii au centrat de lîngă el, însă fundaşul stînga al milanezilor a şi recuperat în situaţii dificile.

Bodycheck pedepsit
Totuşi, Chivu a uitat un detaliu important: avea două “galbene”. La primul cartonaş, era suspendat. Şi, în două rînduri, a făcut bodycheck. Înainte de pauză, l-a lovit peste picioare pe Valbuena la mijlocul terenului. Atunci, a scăpat. Dar în minutul 67 arbitrul turc Cakir nu l-a mai iertat cînd românul l-a bruscat din spate pe Amalfitano. Avertisment, şi la retur va sta în tribună.

Seara s-a încheiat şi mai rău. Şi pentru Chivu, şi pentru Inter. În ultimele secunde, la un corner de pe stînga, Andre Ayew s-a desprins uşor de marcajul lui Chivu, chiar şi tras de tricou, deviind mingea în poartă din careul mic: 1-0. Nerazzurrii plîngeau de nervi. Forlan şi Stankovici rataseră ei golul decisiv înainte.

MARSEILLE – INTER 1-0 (A. Ayew 90+3)

MARSEILLE: Mandanda – Azpilicueta (80 Fanni), S. Diawara, Nkoulou, Morel – A. Diarra, B. Cheyrou (84 Kabore) – Amalfitano, Valbuena, A. Ayew – Brandao (73 J. Ayew). Antr. D. Deschamps
INTER: J. Cesar – Maicon (46 Nagatomo), Lucio, Samuel, Chivu – J. Zanetti, Cambiasso, D. Stankovici, Zarate (63 Obi) – Sneijder – Forlan. Antr. C. Ranieri
A arbitrat Cuneyt Cakir (Turcia)
Returul se va juca pe 13 martie.

sursa: gsp.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page